Kilátás Egyes Felad
  #2 (permalloy)  
régi 2007-07-10
Piros lámpa Fénysugár

póznák n/ egy
mosolyog RLC technológia

ÉN olvas -a blog vonatkozólag piros lámpa fényképezőgép, Fátyol Pasas. I'm meglepett Philly elvitt olyan sokáig -hoz eszköz őket. Voltam -nél Int'l Assn. -ból Főnökök -ból Rendőrség értekezlet melyik, véletlenül egyidejű, volt -ban Philly -ban 2003. És -ra egy város utca külső rész a egyezmény központ nekik volt egy ATS tüntetés rendszer beiktatott. Nézett csak szeret -a fénykép.

Kérdeztél vajon akármi város birtokol próbált mérnök-tudomány megoldások -hoz piros lámpa futás. Jó kérdés, lét amit hátsó lábain álló piros lámpa futás van mindig okozott mellett egy) utak amit van kívül tehetség, b betű) sárga fények idő túl rövid vagy általában, mindkettő.

ÉN tett egy analízis -ban 2004 -ból Meredek oldalú sziklafennsík, Arizona's RLC rendszer és alapít amit mellett elhelyezés RLCs -on probléma metsződések, minden ők tett volt növekszik balesetek. Főleg hátsó- vég ütközés, a arány növelt mellett egy átlagos -ból 30% -on mind RLC útkereszteződés. (sok -ból metsződések voltak " probléma" -val egy halom balesetek, ők voltak csak magas- kötet)

-hoz hitelük, a városi közlekedés mérnök végül hosszabított a sárga mellett egy második -on egy útkereszteződés -val a leg--bb bal- fordít balesetek. gyors A probléma eltűnik. Balesetek cseppent 78% éjszakai. És maradt ott.

Ők tett hasonlóan -nél második a leg--bb fáradságos útkereszteződés, is egy dupla- bal- fordít helyzet, -val hasonló eredmények.

Akkor ők kapott perelt mellett Lockheed- Fecskefélék egycsoportja ( most Egyesített Számítógép Rendszereket), a RLC eladó, mert -val nem több megsértés, megbüntet ( jövedelem) cseppent -hoz semmi és megbukik -hoz találkozik a minimális stiuplated -ban szerződés. Tehát ők mozgott a fényképezőgép -hoz egy több haszonhajtó elhelyezés. De a balesetek didn't ismétlődik.

Anyám nemrégiben küldött én egy hírek csíptet -ból Ft. összeütközik, TÁRSASÁG ahol vannak él, másik ATS számla de -val egyetlen egy RLC. Utoljára Voltam megjelöl ott ÉN idő a sárga -on amit útkereszteződés. Volt 1.5 második túl rövid, azon alapszik az én -m számítások. Tehát most ők hozzáadott egy második fényképezőgép. Állami jövedelem goes megjelöl és a város- mérnök probléma maradvány. Szúró gondolkodó.
Válaszol -val Idéz