Kilátás Egyes Felad
  #13 (permalloy)  
régi 3 Hét Ezelőtt
dario99gst dario99gst van offline
Fiatal Tag

Követ Időpont: 2008 Apr
póznák 11
dario99gst van -ra egy kiváló út
hiba

Tehát ÉN kapott untatott tegnap és eldöntött -hoz beszélgetés -val a kíséret emberek...

Aaron: Köszönöm részére -a érdekel -ban Kíséret! Hogyan szabad segít ön ma?

ön Aaron Nekem van olvasó megjelöl -on ZR4

ön mikor lesz jövő ki?

Aaron: Vagyunk várandós a első hajóba rakás -hoz lenni kilépő a gyár késő nyár, korai esés....

ön Ugye tud mi javítás ha akármi volt gyártott? ÉN jelenleg volna egy ZR3 beiktatott -ban egy -ból az én -m jármű és szükség másik egy mindenkiért az én -m új egy.

Aaron: A teljes műszak rendszer van újratervezett részére a ZR4. Ez most tud műszak a dupla érverés és " lopva" Atlanti- stílus LIDAR fegyverek.

Akkor ÉN kapott levág és eldöntött -hoz megpróbál újra.
Kérdeztem tőle ha a 9500i és ZR4 fésű munkás ugyanaz mint a 9500ci

kagylós Alapvetően, de jobb. A 9500ci akarat volna a legjobb nyomozás sor elérhető piacra, szintúgy a legjobb anti- hamis technológia elérhető.

kagylós Ez birtokol kiegészít lopva, tehát ez teljesen elektronikusan láthatatlan -hoz RDD's, vagy radar kiderítő kiderítő.

kagylós A lézer elmozdítás technológia van is a leg--bb haladó elérhető piacra.

ön im nem zaklató körülbelül RDD óta im -ban FL de vagyok érdekelt -ban elmozdítás technológia

ön tehát igen volna minden a legutolsó fejlődések bejegyzett cég -ba a 9500ci mint lét képes -hoz műszak a dupla érverés és " lopva" Atlanti- stílus LIDAR fegyverek.

kagylós Igen az a leg--bb persze csinál. Ez akarat műszak akármi lézer technológia odakinn.

ön jól akkor az én -m egyetlen kérdés akar lenni miért a ár kirándul? Ha im páciens és vár részére a ZR4 jönni ki és láncszem ez -val egy 9500i akar amit lényegében csinál ugyanaz a dolog ahogy a városok?

ön tehát miért akar Szeretnék venni -t fizet $500 több részére a ci csak azért, mert lehet teljesen rejtett?

kagylós -ban lényeg igen Nekik van ugyanaz működési. Bármennyire, a 9500ci birtokol több jellegét meghatározza ( beleértve lopva), és akarat volna jobb nyomozás sor.

kagylós Bottal akasztás a 9500i megjelöl -val a ZR4, ha ön már saját a 9500i van egy csodálatos eszme! A 9500ci van szándékos embereknek ki akar a lopva képességek, szintúgy a más haladó jellegét meghatározza, mint a anti hamis igaz bezár képességek, stb.

kagylós -a egyszerűen a legjobb szokás beiktatott egység piacra. A ZR4/9500i fésű akarat is ad ön legfelső határ nyomozás, és lézer elmozdítás képességek, tehát egyik út ön igazán nem tud megy rossz.

ön -ban FL " lopva" van nem egy motiváló hatóerő. ÉN akar kiad több pénz részére a jobb nyomozás sor de a 500 van fajta magas.

kagylós Értem teljesen. Tehát érted, talán a ZR4 és 9500i van a út -hoz megy!

Óta úgy tűnik, hogy ez haladó lenni a út -hoz megy csinál akárki volna többé értesít -on "anti hamis igaz bezár képességek, etc." amit ő beszélő körülbelül? Megéri én kátrányozás a többlet- pénz részére a ci??? (-ban lényeg ÉN akar lenni kátrányozás nemcsak részére a többlet- jellegét meghatározza de is részére a kényelem -ból lét képes -hoz volna ez most helyett várakozás -re a ZR4)
Válaszol -val Idéz