Nekem van a ZR3 X50 fésű részére kicsordul 2 évvel ezelőtt most és volna soha zaklató sem akármi kérdés. A fő ok Én zaklató van minden a vita -on fórumok, a video, teszt és a " lézer diódák" vs " vezetett" dolog.
ÉN nagyon méltányol a bemenet -ra azok " más" termékek. Nem kérdezek volna a tapasztalat vagy tudás szükséges -hoz csinál egy művelt döntés részére az én -m következő megvásárol.
Óta a következő megvásárol (9500i) lett volna $500 plusz hajózás és megértés én magam mint egy mohó sebesség rajongó ÉN alapít ez kemény -hoz kiad amit féle pénz nélkül megértés amit Voltam vétel egy nagy termék. Tehát óta megtalálhatod akármi az interneten Úgy döntöttem megyek kutatás tovább és hálásan alapít ez fórum.
Egy dolog ÉN csinál tud van a ZR3 birtokol a maga teszt mindig ez képességek megjelöl. Most ha ez valójában függvény helyesen Én nem bizonyos, Nekem van egyetlen " alatt kilő" kétszer amit Tudom -ból. (mindkettő idő ÉN hágó igazi megzavarodott csalit) A más hűvös dolog Nekem van észrevesz van a X50 birtokol egy " maga cal" melyik I'm elbizakodott anyagi eszközök maga kalibrálás. Van egy tagadó, a múltnak pár hónapok volt " maga cal" több mint szokásos és mind tehát gyakran ez mond szolgáltatás szükséges. (másik ok miért Szeretnék venni -t kap az én -m 9500i és küld -ban az én -m X50 részére kijavít)
Nekem van kettő autók, egy napi vezető és az én -m hét " sportkocsi". A hét autó van a egy amit birtokol a ZR3 és Nekem van kapcsol a X50 hát és előre. A napi vezető fűrészel 18000 mérföldek -ban első napja év -val egyetlen a X50 részére védelem tehát Voltam igazi szerencsés. Tehát előtt az én -m szerencse fut ki Vennem kell megvéd én magam tovább.
-val mindkettő megjegyzéseid ÉN hisz amit döntésem -ból 9500i + ZR4 + Fátyol tudna lenni a nyerő összeállítás részére a napi és Beteg eltartás a ZR3 + X50 -ban hét autó és összead némely Fátyol.
Boldog, Nem kérdezek volna egy eleje rendszámtábla tehát Nem hiszem amit Szükségem van a 3M vagy Lézer pajzs szalag kijavít?