Pogledaj Jednokrevetna post
Star 2008-02-27
Craig's avatar
Craig Craig je izvan mreže
Moderator
Pridružite Datum: Sep 2007
Craig je na cesti razlikovati
Zadano

Avet Korisnik:

Ispitni rezultati iz RDDs uvijek će se razlikovati. Ima previše nekontroliran varijabli. Sam otišao van s istim RDD na uzastopna dana i snimali različite rezultate.

Ako ste koji Mislim da su, u avet ste kupili od STEALTH Microsystems je papazjanija dijelova iz različitih generacija spektar, od kojih je većina iz Mk IV. To se može očekivati da rade drugačije od proizvodnje Mk IV i Mk IV + da sam testirao na zahtjev proizvođača, i od kojih su izgradili neko vrijeme nakon što je tvoje, a koje su različite softvera.

Ako može opisati detaljno testiranje vaše postupke, koriste vozila, RDD položaj i montiranje Kut, radar detektor montiranju pozicije, detektor vozila pozicioniranje i smjer putovanja u odnosu na RDD opremljena vozila, prometne uvjete - u glasnoće i tipova vozila; drum opis i topografija plus prisutnost ili odsutnost ivičnjak strukture, ja ću biti u mogućnosti dati mišljenje o zašto test rezultati variraju. Svi ti čimbenici igraju veliki utjecaj na RDD otkrivanja raspon.

Craig

Craig's Sig: Zaštiti se: Saznajte sve što trebate znati o policija radar, laseri i laserski jammers i radar detektora iz čovjek Auto časopis poziva "na svijetu-najviše kotira na vlast brzina-mjerenje tehnologija i taktika, i podzemni legenda među speeders"

Pročitajte Driver's Vodič za Policija Radar, definitivno je vodič za radar, lasera, vrijeme / udaljenost računala i policija brzo provođenje taktike

Nacionalne Motorists Organizacija od 1990.