Pogledaj Jednokrevetna post
Star 2008-02-09
Veo Guy's avatar
Veo Guy Veo Guy je izvan mreže
Speed trap lovac
Pridružite Datum: srpanj 2007
Veo Guy je na cesti razlikovati
Zadano Obnovljeni duhu patriotizma

SpeedCheetahAl,

Doista, vi ste ispravan ... Ali, više od, imam osjećaj jedan nadmoćan osjećaj patriotizma i građanske dužnosti u podizanju svijesti javnosti o ovim sustavima koji dolaze na naše obale s preko "ribnjak".

Kao što je učinio, Paul Revere, ja sam visio dva lanterns, koji su širili riječ, a ne samo za građane SAD, ali na svijetu, te da služi kao far pojedincima diljem svijeta koji veleprodaja odbiti totalitarianistic tendencije u kolektivnom društva. Dobrodošli na svijetu globalizacije (koja sam ja općenito navijačica i po putu). Htjela očekivati države prema progresivne lidera (kodna riječ za liberalne) kako bi podržao / la ove taktike i provođenje okrutan da imenuje suce prateće zainteresirani za daljnje eroding naše zemlje dugo uspostavi i mila građanskih sloboda.

Barem se Bush uprave imenovan constructionist sudaca na klupu, tako da očekujem ovu borbu nastavit će se razviti na drzzavno zakonodavnu i pravosudnu grane do izlet žica postavljena je i ona ide Savezne vode do Vrhovnog suda.

U tom smislu, ja sam profesionalni kolega i prijatelj (bivši procesuiranju odvjetnika) koji se pružiti pomoć u tom pogledu.

Srodne Čitanje: Vrhovni sud i Ustavni Tumačenje [PDF]

Ostani sinkroniziran ...

Živjeli.

Veo Guy

Veo Guy's Sig:

Veo poboljšava performanse svih radar detektore i laserski jammers.

Vlastiti jedan od najboljih radar detektora? Saznaj. Pročitajte Ultimate stvarnom svijetu radar detektor recenzije i usporedbe je najboljom laserske detektore. Otkrijte istinu o radar jammers.

Ostanite informirani s velom Guy blog. Saznajte više o Beltronics STI Vozač, eskorta Putovnica 9500i, Valentinovo Jedan, pištanje Pro-78/XTR-690, a Kobre XRS-R7/R9G.

Ponosni član Nacionalnog Motorists Udruge.

Ne uzeti za provedbu zakona činovnik van provedbu zakona. Veo Guy: 29. sječnja 08

Sve šešir, nema stoke: Građanin mudar blog

Brzina bez kontrole ne osvrće. Sa Sloboda dolazi ugledni Civic.