Pogledaj Jednokrevetna post
Star 2008-02-02
stalkervision stalkervision je izvan mreže
Član
Pridružite Datum: 2.008 Sje
stalkervision je na cesti razlikovati
Zadano

Smiješni stvar je moj Bell je imao toliko "pobjede" Ne mogu reći iznos i davno izgubljenu stazu, ali izgleda za v1 to je velika stvar ....

Ja to zapamtite jednog incidenta iako mogu odnositi na vas. Dolazeći do četiri puta zaustaviti upaliti ludog vozača odlučilo je samo imao za mene da ga tuku. Ja igrali zajedno i podigla moje brzine. Na drugoj strani je zaustaviti svjetlo je dugo brdo Valentinovo vrstu pokazuje u svom oglasa i brags na v1 je tako dobar u branje gore od radar. Pa moj Bell počeo upozoriti samo nakon što sam pokupila brzinu. Crusing sam bio prilično dobar, ali izvukao preko na lijevoj strani loptu i neka se drugi vozač prođe. Samo prije nego svjetlost je napravio pravi brze siđe lijevo i drugi put. Ja još uvijek nije vidio policijskih automobila dolazi na drugi način ali u ovom trenutku. Policija je automobil napokon je došao preko brda i sa druge strane. On mora imati podigla druge prebrze vožnje automobila radarski signal vratiti prije silazi s druge strane brda, dok je on bio u očima nas oboje. Mnogi ljudi ne znaju da je ovo moguće policija radar, ali je sud u inadmissable kao policajac ne može reći koji je branje gore.

Pa po ovom trenutku druge vozač je dobro otišao i policajac koji je mahnita očito kao pakao. I, dok je srednja imala preko izdvajali u spor traka odavno, ali bez drugih auta oko ne bih mogao dobro pomiješati u promet dovoljno. Taj njegov policajac kotačima automobila širom uličicama i me slijedio niz cestu. On nije bio siguran da je mene jer 1) on nije vidio mene prebrze vožnje i 2) Bio sam u spor putić kad je došao preko brda.

On me slijedio za malo u nadi da će ubrzati ili učiniti nešto on me mogao povući za vjerovatno izvode nad mojim pločama cijelo vrijeme ja kladiti. On je ubrzo dobio zgrožen i ostavio me na miru napokon.

Rekao bih da je još jedna pobjeda za moj Bell ... My Bell uvijek daje mi napredni upozorenje prije nego li vidjeti radar Drotovi, osim ako je na instant, ali čak i tada sam obično upozorio uz prethodnu raspršiti od drugih automobila koji se ciljano.

Moj v1 imao je ružan malo naviku gubljenja naštimati na razne neparan broj puta gdje sam se da vidim radar Drotovi ubrzo nakon što je otišao van.