Pogled Sam Pošta
  #1 (permalink)  
star 2008-01-30
Craig's Inkarnacija Hindu božanstva
Craig Craig je izvan veze
Predsjedatelj crkvenog suda

Spajanje Datum: 2007 Sep
pošta 28
Craig je na različit cesta
propust Sablastan RDD/Stalcar Oznaka IV, Sablastan Oznaka IV + nasuprot. radar otkriti

Nov Sablastan IV, Sablastan IV + Radar Otkriti Otkriti

I’ve test oba nov Kradomičnost Microsystems Sablastan RDD ™ Oznaka IV i Sablastan RDD ™ Oznaka IV + (Stalcar vanjština Tipičan za SAD) i postaviti njima svaki biti najbolji RDD ikada.

Sjever Amerika- jedini inačici Sablastan Oznaka IV + razlikovati se from Sablastan Oznaka IV dobavljač to i sve ostalo svjetski dan. Internet je istaknut procjeđivanje to nesvjesno vratiti otkrivanje lanac dana debeo zagaditi from BG Tehnologija ( pret od SELL mimo Kobra, Ranije Upozorenje i drugi) taj ukrasiti Sablastan Mk IV stalno, zbog njihov sveznanje.

Ovaj je ne- ispostavljati vanjština U.S. gdje svi otkriti iskoristiti je više puta ilegalan i ima malo od njima naprijed. I Chanel funkcionirati: Sablastan Mk IV+ pa ipak otkriti zillion dana bučan BG Tehnologija uzorak ali at manji lanac, stvaranje Internet daleko lakši to živ sa. VG-2, mimo poredba, je izvanredno tišina. Ja mogu voziti 500 metoda Miles i jedini dobiti pola tucet uzbuna. razlog je jednostavan: Internet can’t otkriti bilo koji radar otkriti proizvođač nakon srednji- devetnaest.

Oba nov Sablastan/Stalcar RDD uzorak preterit od be test jedan uz drugoga to kvantitativno odrediti razlika in otkrivanje lanac. Ovaj pokazivač što otkriti jesu lakši i osnažiti to otkriti. Sjećati se taj Mk IV test je ne još bio staviti u program to otkriti novim Hujiti. Sablastan Mk IV+ je najnoviji softver, pa ipak.

Radar Otkriti premaSablastan Mk IV Sablastan Mk IV +
Beltronics (BEL) RX-65 Pozitivan glas542ft (174m)722ft (233m)
Beltronics (BEL) STi Vozač0ft (0m)0ft (0m)
Kobra 91104813ft (1604m)299ft (96.5m)
Kobra 93301264ft (408m)30ft (9.7m)
Eskorta Putovnica 9500i35ft (11.3m)33ft (10.6m)
Eskorta Sam S21395ft (450m)232ft (85m)
Valentina 1 (V1) v3.863171ft (55m)150ft (48m)
Hujiti Pozitivan glas 78ne test434ft (140m)
Hujiti XTR 690ne test419ft (135m)
Hujiti 17634828ft (1557m)4810ft (1552m)
Hujiti 1788282ft (84m)289ft (27m)

autorsko pravo © 2008 Craig Petersburg
mimo koji isključuje dopuštenje od Primijeniti na Pojam, Inc. i Kradomičnost Microsystems PLC

Novim Sablastan RDD ™ je na lijep način inženjer komad od orma. Otada svoj 2000 uvod i moj najprije iskustvo sa Internet in Australija in ranije 2001, svaki uzorak I’ve test je čišćenje na prije neki. najnoviji inačici jesu mimo daleko najbolji.

Moj savjet za to vozač nezakonito koristeći radar otkriti: izabrati tvoj otkriti sa briga za. Ili biti spreman to sastati se Gvido nošenje revolver i značka.

Craig

PS: Za one zainteresirana za viđenje kako Beltronics STi Vozač i Valentina 1 stog gore prema Sablastan Mk IV's prethodnik, Sablastan Mk III, molimo pogledajte slijedeće članak: Bel STi i Valentina 1 nasuprot Sablastan III.

Craig's Sig:Štititi se: Učiti sve trebate znati o poljski radar, laser i laser ometač i radar otkriti from čovjek Auto časopis poziva na " svjetski dan većina- ponuda autoritet na SpeedBar- mjerenje tehnologija i postupanje po planu, i podzemni legenda između SpeedBar"

Čitanje Sjedalo kočijaša Vodič to Poljski Radar, određen vodič to radar, laser, vrijeme/ daljina računalo i poljski SpeedBar- prisiljavanje postupanje po planu

Član dana Narodni Automobilist Organizacije otada 1990.
Odgovor Sa Ponuda