Citat:
Izvorno Posted by steagall1000 stalkervision,
Vi ste uvijek dobrodošli u Vašem mišljenju, zapamti ovaj site nije za bashing druge ljude, njihove strategije testiranja ili proizvoda. Ako vam se ne sviđa frajeri od lidar thats fine. Ali, nemojte je bash ok na ovim stranicama. Mi smo svi na istoj ekipi ovdje. Drago mi vas je perfer Bel nad V1. To je Vašoj želji. Ja isto kao i V1, i odlučite koristiti preko Bel. Svi imamo naše najdraže radar otkrivanje jedinice na ovim stranicama. Zapamti smo svi na istoj stranici kad je previše dijeljenje naših iskustava.
GB |
Žao nam je ali vaš prijatelj onaj koji je započeo u bashing i ostale proizvode sa malo ili nikakve informacije nisu I. IMO, vi ste udžbenik V1 Fanboy. Kako ste pokrenuli jednu od Vaših komentara? "Još jedna pobjeda V1" 1) Zvuci kao da je dobio direktno od Valentine proizvod URL 2) Niste naizgled gledati video jer nije bila na sve!
Vi rekao je Bell proizvoda će vjerojatno i umrijeti ekspozicije od vrućine i da je v1 nadređeni im jer je od metala. Pogrešno. ti, rekao je Bell graditi kvaliteta je daleko ispod Valentinovo detektorima, a da su obje pored njih i znajući stvar ili previše o elektronici ja mogu reći da je ovo još jedan misinformed mišljenje.
Vi zadržati ide na oko "Svatko ima omiljenih proizvoda" da prikrije vaš se ovo bashing ponašanje. Jer ja braniti zvono proizvodi, koji sam vlastiti najmanje šest koji sve radili vrlo dobro i da se pored svih njih na jednom ili drugom vas poziva mi basher? Nice na predenje pokušati i flipping istinu ..
Kada čine opće negativni izvještaji o proizvodu liniju pokušajte kopiju s nekim činjenicama.