Našao sam ovaj policajac na web stranici. Našao sam je zanimljiv jer spada u skupinu laserskih jammers izgleda da ne rade na tržištu danas. To bi biti dobar primjer je stjenovita planina radar laser jammers ili stara K-40 jedinica. Pogledajte izjave ispod. Pogotovo # 1, ovo je začuđujuće da ste momci. Craig koju koristite biti časnik ispraviti? Ima li ovaj zvuk o pravo.
Georgia Dječak

Pridružite Datum: Oct 2001
Postovi: 3275 Unatoč nespretan način na koji ste se pitali pitanje, ja ću učiniti da moji najbolji odgovor.
Za moje znanje kao Viskonsin PO, trenutno ne postoji Viskonsin stanje statut izričito zabranjuje da laser jammers po sebi (radar jammers, kao što je spomenuto ranije, a federalno zabranjeno). Ne mogu govoriti za MN prava ili bilo koje druge drzave u kojoj bi mogle biti na putovanju.
Čak i ignoriranje na trenutak i etičkih razloga za ne kupujete stavku koja je u osnovi dizajniran za izbjeći otkrivanje zakona lomljenje, ja bi izbjegli kupujete jedan za sljedećih razloga:
1. Jedini koji Čini se da su u mogućnosti dokazati da su u tvrtkama ih prodaje. Sam vidio nije nepristran studija pokazuje da su na bilo koji način na snazi. Ja osobno imati koristi LIDAR za zaustavljanje karata i nekoliko ljudi sa laserskim jammers. Jedan tip tužiti da sam mora biti laganje o stjecanju ga sa laserom, kao što je upravo instalirali laser jammer. NAPOMENA potencijalnim LOŠE momci - Ovo je loša ideja.
2. Iako vam svibanj neće moći biti ticketed za jammer sama, a kreativne časnik s dobro haker izvješće moglo sigurno izvršiti slučaju za ometali Law Enforcement Officer, ozbiljniji napad nego jednostavno prometne karte.
3. Ako znam da imate laser jammer i ne mogu vam ulaznicu za to, siguran sam da kao he11 će biti u mogućnosti naći mnogo drugih stvari koje treba zvoniti za vaš. Ja tretirati ih kao radar detektori - da oni ne ilegalan, ali ako ja vidim jedan svi diskrecija pravedan je otišao iz prozora.
Dopustite mi zaključiti rekavši ovo: Ne otpada novac. Pogon ograničenje brzine. He11, pogon u roku od 10 m / h od posted ograničenje i da ste vjerojatno će biti u redu u 99,9% od mjerodavnih institucija širom zemlje (uvijek se povremene ili prometni policajac provedbu časnik koji ima loš dan). Zašto posuditi nevolje samo tako možete ići malo brže?
Nađite Više Postova po kirch
07.08.2006, 09:26 # 21
Hightower
Viši veterana