Citat:
Izvorno posted by MR2NR Ne znam ja kinda propustiti strijele, ali sinoć sam išao kroz brzinu zamku sa dva časnika i Bela bi, pokažite mi jedan frekvencijski zatim drugi. Ja podsmjehivahu malo kad sam vidio je jedan od Ka 34.666  . Ona detektira ih oko milju i to su mi neko vrijeme da ih pronaći vizualno jer oni nisu imali svjetla na njihovim. Do sada su svoje prilično dobro. Išla sam samo jednom u int laserski Branson ako sam ih vidjeti u mom području više ću se spremite se za blinder ali oni nisu tako županijama najbogatijih nisam previše zabrinut o tome još. O vremenu sam dobiti svoju prvu kartu s laserskim ću kupiti  . |
Ja u vlasništvu jednog v1 jedno vrijeme. Uvijek sam bio sumnjičav u to otkrivanje različitih sposobnosti. Kad sam je vidio ljude žaliti oko toga savjeta je uvijek "poslati ga u za to označeno van." To kad su skoro nove! Sam volio strelice za zemlju iako vožnje. Početak dvije karte sa vrlo malo upozorenje i NE, oni nisu instant na radar! Natjerao me da se vratite na Bell jedinice. Nikad sretnija bila. U Bell UVIJEK mi dovoljna za otkrivanje rasponi dok radar nije Io .. nikada ju je natrag u tvornicu, a izvodi samo veliki kao kad sam ga.
Što ja stvarno o ljubavi moja Bell je "tech prikaz" Vožnja kroz grad područjima je zadovoljstvo sada. Vrlo vrlo lako reći pravi Drotovi od trgovine detektora pokreta.
U v1's Strijele su lijepe, ali su beskorisna u gradu. U Bell tech prikazati samo stijene!