GB,
Mislim da je pravi vrijednost prijedlog za Signali Kustom Pro Laser III (Kustom Pro III) su njegov deminutiv veličinu i težinu, pojednostavljeno koristiti u polju (u odnosu na Kustom Pro II policije laserski pištolj), uzdržljiv baterije bez užeta ( prilično nov u'97).
Iako je moje razumijevanje Kustom Pro II su vidjeli mnogo spremnije u inozemstvu (kao u Južnoj Africi) njegovih ne dolazi u obzir da su te i druge stare policijske lasera se još uvijek koristi [izdavati ulaznice] danas u dijelovima SAD.
U slučaju
Laser Tehnologija, njihov puno stariji tenk kao LTI 20-20/LTI strijelac oružje još uvijek se aktivno koristi u stanju NJ, iako su odavno superceded koje voli od LTI Ultralyte serije uključujući LTI Ultralyte 100LR, LTI Ultralyte 100LRB i LTI Ultralyte 200LRB policijskih lasera.
A New Jersey drzzave policajac nedavno mi je rekao da je stariji LTI 20-20 je dokazati dugotrajni više u polju (gdje je policija radar i laserska policijskih oružje može potrajati malo batina) tako da se ponovno zadatak. Znao sam da se ovo istina, kao što je ciljani moje vozilo s njom trenutaka ranije.
Samo zato što su neke stare policijske lasera ne znači da to nije kao smrtonosnu ili ne treba uzimati u obzir.
BTW, njegova odlaska na vrlo zanimljiv vidjeti kako Laser Tehnologija je potpuno nov manji ručni laserski pištolj policiji, u TruSpeed sajmovi protiv Kustom Pro-Lite i / ili
Kustom Pro-Lite + policija laser koji maloprodaji za barem $ 500 više od novih malih i weatherized
LTI TruSpeed policijskih lasera, osobno mislim da bih se s ciljem od ručni top dizajne preko stalak kompasa dizajne od Kustom Prolites ili stariji njemački made
Jenoptik Laveg policijskih lasera, iako je to optika na loše dječak su najimpresivniji sam ikada vidio.
Veo Guy