SheltonJ
Uz bežičnu dolikuje kit ćete definitivno moći instalirati na Blinder sebe.
Stvar je WFK je omogućiti potpuni novak s nula expericence auta ELEKTRIKA montiranje jammer brzo i sigurno.
Glavne koristi od toga što je bežična da nemate gnjavažu bilo komplicirano kabelske staze, ne morate da stane iza zujalica Vaš crta, i ne morate staviti u vaš dahs rupa za LED i kip prekidač.
(kao na stranu ovo čini veliki za zakup automobila kao što možete ukloniti bežične jammer jako brzo i nema znak lijevo na sve.) U WFK također uključuje malo Gizmo moć koju pridaju direktno na akumulator terminala. To radi 99% automobila i to samo skreće na jammer kada počnete motor gore. Isključite svoj motor da se smanjuje moć bateriju. U njoj se cuva od zaštićene bateriji prikazivati stan i to znači da ne morate brinuti o pronalaženju negdje sigurno da rez u svoj automobil ELEKTRIKA za vlast.
Kada ste to radiš - ako imate bilo kakvih pitanja samo post ovdje ili PM meni i ja ću pomoći.
Sretno i neka mi znamo kako se dobiti na.
PS Ako je ovo Vaš prvi jammer, biti pripremljeni za adrenelin zujanje prilikom prvog susreta lidar jedan pištolj za pravi. (ili možda da je samo mene!)