Pogledaj Jednokrevetna post
Star 2007-12-02
Veo Guy's avatar
Veo Guy Veo Guy je izvan mreže
Speed trap lovac
Pridružite Datum: srpanj 2007
Veo Guy je na cesti razlikovati
Zadano

MR2NR,

Mislim Valentinovo Istraživanje je raditi na temperaturu (tj.; topline) stabilnost problema sa svojim V1 za neko vrijeme i sada se obratio nekim od tih problema s hardverom modifikacija zove digitalna toplinska nadoknada strujna kola.

Najnoviji kupljena V1 sam ranije u godini ima ovu modifikaciju. Do sada, ja ne vjerujem sam naišao temperatura u svezi bilo kakvih pitanja, a ja često dopust moj V1 montirana na moje vjetrobransko za proširene puta tijekom vrućina od dana kad sam park.

Kao što već znate, i RX-65 je u redu radar detektor. Što više ja pogon u državama gdje Ka prevladava, više zahvaljujem na način TEC prikaz frekvencije prijem.

Veo Guy's Sig:

Veo poboljšava performanse svih radar detektore i laserski jammers.

Vlastiti jedan od najboljih radar detektora? Saznaj. Pročitajte Ultimate stvarnom svijetu radar detektor recenzije i usporedbe je najboljom laserske detektore. Otkrijte istinu o radar jammers.

Ostanite informirani s velom Guy blog. Saznajte više o Beltronics STI Vozač, eskorta Putovnica 9500i, Valentinovo Jedan, pištanje Pro-78/XTR-690, a Kobre XRS-R7/R9G.

Ponosni član Nacionalnog Motorists Udruge.

Ne uzeti za provedbu zakona časnik iz provedbu zakona. Veo Guy: 29. sječnja 08

Sve šešir, nema stoke: Građanin mudar blog

Brzina bez kontrole ne osvrće. Sa Sloboda dolazi ugledni Civic.