Sam živio u Coloradu i gledali kako uvođenje automatska provedba je orkestriran. To je svugdje isti.
Nakon grad je odlučio provesti automatska provedba, ovdje je proces:
Korak 1: automatska provedba distributera napraviti prezentacije pred Gradsko vijeće. Prodaja bodova uključuju) Nema troškova za grad, a violators platiti za program, b) Ne out-of-džep troškova u grad, opreme, vozila (za foto-radar), osoblje, ulaznicu za obradbu i izdavanje citata su sve dio "ključ u paketu od strane dobavljača. Od svih stavki kapitala su u zakupu, nema unaprijed troškova u grad.
Korak 2: Plant u pričama lokalnih vijesti koje prebrze vožnje i crveno svjetlo izvodi rastu problemi. Citiraj lažno statistike koje podržavaju taj pojam. Ne brinite o svim novinarima, moleći tvrdi pitanja kao što su "Pokaži mi prošle četiri godine nesreće statistika i inženjering izvješća koji podržavaju vaš argument da mi imamo problem." Nikad se ne dogodi.
Step 3: Provesti rigged ankete javnog mnijenja (često plaćeni za koje je RLC dobavljaču) koji pokazuje slične mišljenje javnosti. Feed ovaj na lokalnim medijima.
4. korak: Kada je postavljen datum provedbe, napraviti masu mailing da stanovnici extolling i vrlinama automatskih provedbu, i odgovoriti na sva Česta pitanja i pripremaju ih za neizbježan.
Korak 5: nakon tjedan dana, pozivamo medije da RLC ili foto-radar lokacije i neka ih gledaju sustava u akciju. Pojam ojačaju da violators su obilan i također su se plaćati za sustav, a ne poreznih obveznika. (Da, to je kontradikcija, ali ono što se, dovraga, nitko ne govori lokalne samouprave mora biti istinit.)
Korak 6: Prije nekoliko mjeseci u program, izdati priopćenje za medije koji kaže nesreće i smrti su se dramatične uvaliti jer program je počeo. Čak i ako je istina, koji nikada nije slučaj, brojevi su značenja.
To traje najmanje tri godine prije podatke i tri godine poslije podataka napraviti smislene prije / poslije usporedbe. A usporedba bi trebala biti izražena u smrtno / ozljede po 100 milijuna vozila milja putovao, a ne na ukupan broj smrtnih slučajeva i ranjavanja. Nema druge mjerilo uspoređuje jabuke za jabuke. Ali ne brinite, mediji neće primijetiti.
|