Pogledaj Jednokrevetna post
Star 2007-09-18
WaltBurkett WaltBurkett je izvan mreže
Junior Member
Pridružite Datum: Sep 2007
WaltBurkett je na cesti razlikovati
Zadano

Veo Guy,

Odlično članak na V1.

Ja sam imao mnogo V1 i sam vrlo sretna sa svojim nastupima. Ja trenutno ima dva, jedan na bicikla i drugih u automobilu. Za mene, strelice su najvažniji za postizanje SA Želim prilikom vožnje. Pokušao sam i 9500i za 30 dana jer sam bio vrlo zainteresiran za konstituiranje GPS, ali na kraju vrati na V1 uglavnom za strelice. (Manjih problema sa 9500i su neujednačen izlaz gore)

Htjela bih vidjeti male promjene u V1 i postavih misli moje zna da Mike tako možda ćemo vidjeti promjene u budućim modelima.

Moje preporuke su da strani žute strelice kako bi se bolje pokazati razlike između prednje i stražnje strelice.
Također sam htjela boju diferencijacija između benda LEDs tako na pomisao sam mogla lako prepoznati prijetnji. Iako je zvuk diferencijacija, ponekad zvuk je presavijen nisko ili u slučaju kada je moja bicikla ide vrlo brzo, to je teško čuti razliku između tonova. Uz trenutnu LEDs složenom na vrhu svake druge teško je brzo procijeniti situaciju sa samo prolazna pogled.

Sve manje problema nego valjan i lako promjena.

Također sam volio Vaše odnosu na 911. Ja to propustiti moje Cab. A ja kazati da moja djevojka nije stvar ako ću dobiti još jednu, ali kada.

Walt