RLC tehnologija
Čitao sam vaš blog u vezi s crvenim svjetlom kamere, zavjese Guy. Ja sam iznenađen Philly je tako dugo da ih provoditi. Bio sam na Int'l Assn. od šefove policije konferenciji koja coincidentally, u Philly je u 2003. A na ulice grada izvan konvencija centra su imali ATS demo sustav instaliran. Pogledah baš kao i tvoje fotografije.
Imate pitanje da li bilo koji grad je pokušao inženjering rješenja crveno svjetlo izvodi. Dobro pitanje, kao da je bijesan crveno svjetlo pokrenut je uvijek uzrokovan) ceste koje su iz kapaciteta, b) žuta svjetla vremenski prekratak ili obično, oboje.
Sam analizu u 2004 od Mesa, Arizona's RLC sustav i utvrdili da se stavljanjem RLCs na problem intersections, svi oni je povećanje nesreća. Uglavnom stražnjem kraju sudari, stopa povećan je u prosjeku 30% na svakom raskrižju RLC. (Mnogi od intersections nisu bili "problemi" s mnogo nesreća, oni su samo visoke glasnoće.)
Za njihov kredit, gradski prijevoz inženjeri konačno otegnut žutim od jedne sekunde na raskrižju s najviše skrenite lijevo-nezgoda. Odmah. Problem je nestala. Accidents pao 78% preko noći. I tamo ostao.
Oni su tako u drugi uznemiruje većina raskrižju, i dvaput skrenuti lijevo-stanje, sa sličnim rezultatima.
Tada su dobili tužio od Lockheed-Martin (sada Povezana Computer Systems), u RLC dobavljaču, jer sa više ne kršenja, novčane kazne (prihod) pao je na ništa i nije uspio zadovoljiti minimalne stiuplated u ugovoru. Tako su se preselili kamera na više koristan položaj. Ali nesreća nije ponavljati.
Moja majka je nedavno poslao mi vijesti isječak iz Ft. Collins, CO, gdje žive, ATS drugog računa nego samo jedan RLC. Zadnji put sam bio ondje sam vremenski žutim u tom raskrižju. To je bio 1.5 sekundi prekratak, na temelju mojih izračune. Tako sada ste dodali drugu kameru. Prihod ide gore i grad-projektirana problem ostaje. Smart razmišljanja.
|