Blinder Dude,
Možete se kladiti da ide u potjeru za ovaj uznemirujući trend u narednim mjesecima. Nitko nije zaista govoriti o ovoj stvari kao što čini mirno svojim izgledom posvuda.
Ne želim da se jednoga dana probuditi u svijetu da mislimo da smo sada živi u policijske države. Njemačka je pokušao da nakon što su Rusija i kako se to izaći?
Sam imao sreće i putovanja i Singapur dok je predivan grad / država [i čisti, ja bi dodali] kamere su posvuda i njegove tako ugrađen u kulturu jednog ni ne stvarno mislite o tome dana u dan.
Svakako se nadam da ne završite na isti način, ali smo i na naš način, bojim se.
Barem imamo slobodan znači da counter ti trapav provođenja tehnike. To je, barem za sada.
Kad su došli do odnijeti naše građane 'pravo nositi grb je kada će biti vrijeme da napusti [ili nesto drugo].
Neka se samo nadati da ne dođe do ovoga. Mi kao građani i dalje imati pravo glasa i to znači da pravo glasa iz administracije koji podržavaju takve provođenje taktike.
Prvi korak je
situationally svjesni. Što više ljudi koji znaju o situaciji, veća je mogućnost mijenjanja ishod.
Iako takve sustave svibanj pojaviti na papir da se dobro zamišljen, ja ne mislim da je dobra ideja za stvaranje klase svjedoka koji nisu naši prijatelji.
U međuvremenu, i ja sam regrutnog pokušava nešto talenta ko zna stvar ili dvije o automatska provedba tehnologije.
To bi trebalo pomoći unaprijediti ovu raspravu na još veću razinu. A prije smo znate sve o toj tematici, to bolje.
Također smo nastojali stvoriti
robustan međunarodni open-source GPS registra za automatizirano provođenje svih GPS detektor proizvođača na dionici za poboljšanje njihove linije proizvoda u veleprodaja modne uz pomoć vozača u svakoj od njihovih lokalnih države / zemlje. Mi svibanj ne biti u mogućnosti ukloniti tehnologija, ali barem možemo sigurno zna gdje su s takvim proizvodima genijalan.
U međuvremenu,
zavjesu Guy je radi dobre usluge.
Njegov
najnoviji blog zapis otkriva korištenje ovih crveno svjetlo kamere sustavi u Philadelphiji području.
STH