То също така би било хубава фраза за теб да се използва за устройство, което проверява покритие покритие на вашия продукт на автомобили приятел. Нещо, което изпраща симулативни lazer източника и отнема четене на законопроекта за връщане на сигнала Свали си кола за да види дали покритието е достатъчно.
Аз идвам от дълъг ред от изобретателите приятел. Радвам се, че аз тези мисли могат да споделят с вас.

Дръж тези идеи е абсолютно безплатно. Винаги съм уважаван вашия продукт и РД прегледи.
Една фирма Аз никога няма да споделите с идея отново е свирач. Аз не вярвам Михаел Б е замесен с този на всички, така аз не го обвинявам.
Изпратих Уислър компания идеята за избор на RDD създаден с помощта на един и същ местен осцилатор сигнал, че на RDD зависи да вземем радар детектори. Владеенето на две неща за основния електрониката беше очевидно за мен RDD на изпращат на същата сигнала са били построени за откриване. Към момента всички Радар детектор дружества бяха изцяло stumped Опитвам се да измисля начини за борба с тази напаст. Всички се опитват да намалят или елиминират тезисите LO емисии. Няма бяха успешни. Няма имали представа какво да правя!
Ами аз пратих по моя идея да свирач питам само, че свирач ми изпратите един от новите им единица RD-те с тази функция, ако реши да използва идеята. Не е голяма молба някой би помислил.
Никога не съм чувал нищо от тях отново. Нищо. Не е дори и за отхвърляне учтиво писмо. Предполагам просто Off handily отхвърли моя идея. След около шест до осем месеца по-късно виждам, че РД компанията излезе с "оригинални" нови clocking устройство за тяхното детектори, които хваща на VG-2 и тогава затваря на детектор за една минута!
Познай кой компанията беше ... Уислър!

Все още чакам за моя детектор ....