Преглед на Единния пост
Стар 2007-10-16
MR2NR MR2NR е офлайн
Член Младши
Присъединете Дата: 2007 Октомври
Публикации: 7
MR2NR е на отличава по пътищата
Неустойка V1 за 5 години

Аз собственост на един от тях за 5 години и трябва да кажа, че си заслужава всеки цент, но накрая даде след 5 години Имах монтирани тя е основен приоритет на стъкло, тъй като ще отида и hardwired в картата светлините на моя камион. Аз обикновено го взеха през лятото, но през зимата не се тревожи много за това. Но аз смятам, топло е крайно слама като единица ще останете на Ка и да не спре, докато не се обърна го свали. Дотогава той беше брилянтен детектор ми всички видове обхват и предупреждения, че избягва толкова много скорост капани и камери. Той направи нека ме както аз ще регулирате силата на звука по целия път по едни нощи и да забравим за него и след това се събуди късно, за да работят и забравих да беше сторил това и полицай ли ми, когато аз не се отделя внимание на това, колкото Както беше моята коса ( . (По-светла по-колоритен LED бар ще помогне с това), така съм научил урока си. Както ми е, че това нещо е толкова добро, което понякога забравят за него и тогава да влезе в беда . Купих си евтина RX65 и да се надяваме, мога да пазите Моите лиценз за още 5 години