Аз бях живял в Колорадо и гледах как въвеждането на автоматизирани изпълнение orchestrated. Това е една и съща навсякъде.
Веднъж в града е решила да приложи автоматизирано изпълнение, ето процеса:
Стъпка 1: автоматизирано изпълнение продавачите направят презентации пред града съвет. Продажбите включват точки а) без разходи за града, а нарушителите плащат за програма, б) Не излезли от джоба разходи за града, оборудване, транспортни средства (за фото радар), персонал, билет за обработка и издаване на цитирания са част на ключ пакет от продавача. От всички средства за материали са наети, няма разходи за услуги в града.
Стъпка 2: Завод истории в местен новината, че скоростта и червено светлинно-вървят нарастват проблемите. Cite менте статистики, които подкрепят това понятие. Да не се притеснява за репортери питам твърди въпроси като "Покажи ми последните четири години от аварията статистика и инженерни съобщава, че подкрепата ви твърдение, че ние имаме проблем." Никога не се случва.
Стъпка 3: Провеждане нагласено проучване на общественото мнение (често платена от RLC оператор), която показва подобни обществени емоционалност. Подаването това на местните медии.
Стъпка 4: След като един изпълнител е определена дата, да направи масов пощенски лица extolling добродетелите на автоматизирано изпълнение, отговаряйки на всички често задавани въпроси и подготовката им за неизбежното.
Стъпка 5: След една седмица, покани носителя на снимка или RLC радара места и да ги гледате на системата в действие. Засили идеята, че нарушителите са изобилна и също са тези, които плащат за системата, а не от данъкоплатците. (Да, това е противоречие, но какво, по дяволите, никой не казва, местната власт трябва да се говори истината.)
Стъпка 6: Преди няколко месеца в програмата, издава съобщение за пресата, която гласи, злополуки и смъртните случаи са взели драматична решителна крачка, тъй като програмата започна. Дори и вярно, което никога не е случаят, номерата са безсмислени.
Нужни са минимум три години на данни и преди три години публикува данни, за да се направи смислено преди / след сравнението. И сравнението трябва да бъдат изразени с летален изход / наранявания на 100 милиона мили пътували превозно средство, а не в общия брой на злополуките и нараняванията. Никакъв друг метър сравнява ябълки с ябълки. А не се притеснявайте; медиите няма да забележат.
|